Onderwerpen

zondag 9 december 2012

Last-minute vakantie

Komende week samen met Vriend 5 dagen vrij genomen om samen erop uit te trekken. Een bestemming hebben we nog niet vastgezet dus we gaan echt op het laatste moment iets bedenken. (vanavond dus ;)

Aangezien we niet veel tijd hebben zullen we geen verre reis maken. Waarschijnlijk dus in eigen land of net over de grens. We hebben al een hele tijd geen vakantie meer gehad samen en er zit 1000 euro in de pot om van op vakantie te gaan. Dat bedrag hoeft natuurlijk niet op in 5 dagen want wat over blijft gebruiken we voor een andere vakantie in 2013.

Ik dacht zelf aan Antwerpen. Daar ben ik nog nooit geweest en het is schijnbaar een leuke stad om een paar dagen te vertoeven. Via Booking.com kunnen we dan last-minute hotelkamers bekijken en direct reserveren. Je hebt alleen wel een creditcard nodig om te reserveren. Toevallig heb ik er een, zo komt die kaart toch nog van pas. Het weer is niet super komende week maar er zal vast een gezellige kerst sfeer in de stad hangen. Dat heeft ook iets romantisch toch?


Zijn jullie weleens in Antwerpen geweest of hebben jullie nog tips?

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik wens jullie heel veel plezier.
  Mocht Antwerpen niet lukken dan kan ik je ook echt Brugge aanraden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De stad Luxemburg is erg,erg mooi!!Redelijk makkelijk per trein te reizen...Maar Antwerpen is natuurlijk ook mooi!In ieder geval fijne dagen gewenst en veel voorpret!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Antwerpen is zeker een mooie stad! En lekker dichtbij! De Meir is de grote winkelstraat, hier zijn alle grote ketens gevestigd. Loop de Meir af en je komt bij een pleintje. In het gebied rond dit pleintje kun je lekker rondwandelen, boetiekjes bekijken en de kleine straatjes van Antwerpen. Je kan ook doorlopen naar de haven, ook altijd leuk om langs het water te lopen.
  Verder heeft Antwerpen verschillende musea, waarvan het Rubenshuis de meest bekende is. Die is ook zeker een aanrader! Maar er is ook een museum van de Schone Kunsten, een scheepvaartmuseum en een museum met moderne kunst.
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd wat het wordt! Antwerpen, daar gingen we vaak heen vanuit Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Antwerpen is in deze tijd heel mooi met grote kerstmarkt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuven is ook een mooie kleine stad niet ver van Antwerpen.
  Het is een studenten stad met een jeugdherberg. Antwerpen heeft ook een nieuwe jeugdherberg in het centrum.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Antwerpen lijkt me leuk!

  Ik ben er als kind geweest en toen gingen we naar de Zoo.

  Het lijkt me leuk om er weer terug te komen om te winkelen en voor musea.

  In ieder geval voor jullie heel veel plezier!

  Groeten van Pecunia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Antwerpen inderdaad leuk! Zag net ook dat je met korting naar Londen kon gaan op e-Kortingscode.nl met Cheaptickets kortingscode.

  Ik dacht dat is wat voor bespaarstudent!

  BeantwoordenVerwijderen