Onderwerpen

vrijdag 14 december 2012

Uit de band springen...

Vandaag zijn we teruggekomen van een verblijf in het mooie Antwerpen.
We hadden nog een voucher in ons bezit voor een hotel arrangement naar keuze waarbij de 2e persoon gratis mee kon. Toevallig was er ook een hotel in Antwerpen beschikbaar. Nu hadden we er een hard hoofd in dat het op korte termijn geregeld kon worden maar dat bleek toch geen probleem te zijn.
Het was maar 1,5 uur rijden met de auto en het hotel was goed aan te rijden. Het bruisende centrum was te voet te bereiken in 15 minuten. 
Achteraf hebben we zeker geen spijt van onze keuze! De stad is prachtig en er hangt een feestelijke sfeer met alle lichtjes en versieringen. Op verschillende pleinen waren er kerstmarkten te vinden waar een heerlijke kruidige geur van gluhwein hing. Mensen verzamelde zich rond warme een soort kampvuren of houtovens. De warmte was hartstikke lekker om even bij op te warmen van het lopen in de kou. De winkelstraten zijn ontzettend groot en hebben een fantastisch aanbod qua winkels en merken. Iedere shopaholic moet hier toch aan zijn of haar trekken moeten komen zou ik zeggen.
Uitzicht vanuit de 10e verdieping van ons hotel
Nu dan de uitleg achter de titel van dit blogje: 
De eerste 2 dagen heb ik zelf niet voor kleding gekeken in de stad (zelfbescherming). Zo lang ik niet teveel kijk naar kleding, en het zeker niet ga passen dan koop ik ook niks. Ik mocht van mijzelf alleen naar kleding kijken als ik echt iets nodig had. 
Mijn vriend heb ik in Antwerpen o.a. geholpen om een goede winterjas te vinden. Gisteren kreeg ik echter toch de kriebels van het shoppen en besloten we dus een dag voor mij te gaan kijken in de stad. Met succes. Ik kwam de geweldige winkel van het merk Desigual tegen. De stoppen zijn uiteindelijk flink doorgeslagen en ik heb voor bijna 500 euro aan spullen gekocht. Waaronder een prachtige jas (zie de foto). Het geld kon mij ineens weinig meer schelen en ik vond het ene na het andere leuke item. Zo uit de band ben ik nog nooit gesprongen.. 
Na deze slag te hebben geslagen hebben we ook direct rechtsomkeert gemaakt naar het hotel. Genoeg is genoeg. Voorlopig dus weer even dimmen met dat geshop ;)
Maar Ow wat voel ik mij een prinses in mijn nieuwe jas! 

Op slag verliefd!

Kunnen jullie soms ook zo uit de band springen?

4 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb ik nog nooit zoveel aan kleding uit gegeven op 1 dag. Desigual is een heel leuk merk. Ik heb er ook een winterjas van. Lijkt wel op de jouwe. Afgelopen zaterdag was ik in Roermond bij de Desigual Outlet. Ik kocht er twee jurkjes en een rokje. Schade 109 euro dus dat viel mee. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jeer van geniet, ik zou het heel zonde vinden van mijn geld en het dan ook nooit doen.

  Ik geniet er dan ook niet van, als je dat wel doet is het prima toch en je kan het je veroorloven.

  Deboor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mijd de Desigual-store... Maar wat een prachtige jas!!! (noot aan mezelf: je gaat nu niet naar de website).

  Geniet ervan en soms heb je dat gewoon ook nodig!! Ik heb het vanmiddag nog gedaan, ik voelde me zo onvoldaan en vandaag ben ik in de gezondheidswinkel geweest, daarna naar de bonbonnerie (ja, dat rijmt niet helemaal maar ach), toen ben ik de boekhandel ingedoken en met een zware tas heb ik nog twee dvd's op de kop weten te tikken... dus ja, ik vind dat je zulke uitspattingen gewoon soms nodig hebt!

  BeantwoordenVerwijderen