Onderwerpen

zaterdag 11 augustus 2012

Een kleine update

De bbq was weer een groot succes gister! Gezellig met z'n tienen in het warme zonnetje op mijn dakterras gezeten. Iedereen heeft heerlijk gegeten en op een sparerib na was al het barbecue vlees op. Wat een flinke verbetering is t.o.v. vorig jaar toen ik nog heel veel over had.
Na het toetje hebben we gezamenlijk de hockeydames de finale zien spelen.

Mijn doel was om op de kosten van de barbecue te letten maar  niet om ze zo laag mogelijk te houden. Want ik hou van lekker eten en dat kost toch meer. Zoals een tiramisu die bijna 12 euro koste en een waldorfsalade van 7,50. Deze had ik bijvoorbeeld kunnen vervangen door een bolletje roomijs en een groene salade. Maar ik merk dat ik graag lekkere dingen voorzet aan mijn gasten. En als ik er veel plezier aan beleef en het geld er voor over heb, waarom niet? :)
Uiteindelijk heb ik trouwens wel zelf mijn saté gemaakt, kip gesneden, gemarineerd en geregen op stokjes. Het smaakte heerlijk!
Alles voor de barbecue heeft € 113,05 gekost. Een beetje over het budget maar mijn koelkast is voorlopig nog lekker gevuld met restjes ;)

Even iets heel anders: mijn contract is door mijn werkgever verlengd met 6 maanden! Zo ben ik in ieder geval verzekerd van een bijbaantje de komende maanden. Ik ben blij!


(Aanvalluuuuh!)

7 opmerkingen:

 1. Het ziet er gezellig uit, goed gedaan!

  En wat fijn van je bijbaan, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goed nieuws van je bijbaantje.....

  enne je bbq ziet er gezellig uit hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Het klinkt als een supergezellige avond en heel erg fijn dat je contract verlengd is. Nu lekker nagenieten dit weekend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk als je je weer een paar maanden verzekerd bent van werk! En fijn dat je hebt genoten van de BBQ!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! En wat goed dat je goed bent uitgekomen met het vlees. Ik koop meestal veel te veel. Ben toch bang dat er niet genoeg is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soms moet je jezelf ook kunnen verwennen hoor.. en als jij dat doet met lekker eten, moet je dat gewoon doen! -tenslotte bbq je ook niet wekelijks ;-)

  Gefeliciteerd met je werk contract!

  BeantwoordenVerwijderen