Onderwerpen

zaterdag 1 december 2012

Inkomsten en uitgaven november

De maand is voorbij gevlogen. Gelukkig weer een begin gemaakt met mijn schoolwerk wat me een super goed gevoel geeft! Af en toe een dagje werken (wat minder dan normaal) en hier en daar wat leuks doen met vrienden en familie. Heerlijk! Het geeft rust en dat is ook goed te zien aan mijn kamer: heerlijk opgeruimd ;)
Ik heb mijn laatjes en mappen met administratie opgeruimd en mijn kleding uitgezocht. Ik heb een hele volle vuilniszak met kleding klaar staan. Ik moet alleen nog even kijken waar ik dat het beste kan brengen. Ik ga geen goede kleding bij het vuilnis zetten..Inkomsten

Bijbaan
689,11
Zakgeld
75
Extra
62,95


TOTAAL inkomsten
827,06


Uitgaven

Collegegeld
187,49
Huur kamer
510,25
Verzekering
6,07
Tv/internet
8,40
Telefoon
14,75


Totaal vaste kosten
726,96


Eten/drinken
33,50
Boodschappen
158,85
Huishouden
18
Kleding
93,40
Uitgaan
83,10
Cadeautjes
6,47
Vervoer
18,00
Sport
152,50
Persoonlijke verzorging
0,00
Overig
39,80


TOTAAL kosten
1143,09
Startbedrag december: 273,17

Voor mijn bijbaan 55 extra overuren uitbetaald gekregen. Wat minder dan de afgelopen maanden maar daar moet ik aan gaan wennen dankzij de bezuinigingen op mijn uren. 

Boodschappen zijn iets hoger uitgevallen omdat ik deze week een aantal kerstrecepten heb uitgeprobeerd. Ik had daar veel boodschappen voor nodig! Nu zit mijn koelkast best vol dus kan ik weer even vooruit. Omdat mijn moeder van alle recepten heeft mogen meegenieten heb ik wat extra geld gekregen voor mijn boodschappen :) Ik ben trouwens nog niet helemaal tevreden over het kerstmenu dus ik ga nog meer dingen uitproberen in de maand december. 

Qua kleding deze maand nieuwe winter laarsjes gekocht. Toevallig tegenaan gelopen en ik ben er ontzettend blij mee! Ze zitten als sloffen en ik draag ze bijna elke dag :)

Sport is weer een flinke kostenpost. Ik moest nog een aantal behandelingen betalen voor de sportcoach. Voor de komende tijd ga ik het wat rustiger aan doen met de behandelingen. Ik ga nu samen met mijn vriend 2 keer per maand en dan delen we de kosten. 40 euro per maand is goed te doen.  

De duurste maand van het jaar is begonnen. En het wordt tijd om de teugels aan te trekken. Mijn loon zal verder teruglopen en ik vrees zelfs dat mijn contract in februari niet verlengt gaat worden :( Ik ga maar binnenkort een gesprek aanknopen met mijn leidinggevende. 

Fijn weekend iedereen!

7 opmerkingen:

 1. Ik heb mijn kleding toen op mp gezet, niet per stuk (want dat liep niet) maar gewoon 1 pakket in 1 kledingmaat. Bijv. 20 stuks kleding voor €10,-
  Dit liep als een trein!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi. Je zou ook je kleding kunnen doneren aan een voedselbank! Daar zit ik aan te denken. Ik was vanmorgen op zolder wat aan het opruimen en ik heb 3 curverboxen met kleding van mijn kinderen staan die te klein zijn. Heel af en toe heb ik wel eens op een rommelmarkt gestaan, maar kreeg ik er niet voor wat ik graag wilde hebben. Via MP wel het 1 en ander verkocht. Maar ineens had ik zoiets van: ik breng het naar de voedselbank!! Dan weet je zeker dat het gewaardeerd wordt en gedragen wordt door mensen die het echt goed kunnen gebruiken. Dat voelt voor mij dan weer goed...

  Groetjes Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het toen ik mijn kast aan het leegruimen was naar de kringloop gebracht.
  Ik wilde je nog bedanken voor de award, vond het erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen