Onderwerpen

vrijdag 3 februari 2012

Goedkeuring = Spullen inpakken

Hoppa, gisteravond las ik na mijn koopavond het mailtje: officiële goedkeuring voor mijn stage. Spannend!
Dus gisteravond meteen iedereen geïnformeerd en het geld overgemaakt voor mijn kamer in Parijs: 3550 euro. Gelukkig wilde mijn vader 1500 euro meehelpen, dat scheelt :)

Nu hopen dat ze een kamer kunnen reserveren voor begin volgende week. Ik heb ontdekt dat een vriend van mijn moeder (die met zijn partner zowel in Amsterdam als Parijs woont) aanstaande dinsdag naar Parijs zal rijden. Kijk, dat is dan wel aantrekkelijk en veel goedkoper dan een treinkaartje van de Thalys.
Als ik dinsdag vertrek heb ik tenminste iets meer ruimte om afscheid te nemen van vrienden en familie.

Vandaag nog even in de stad geweest met mijn moeder voor wat nette kleding, waar ik erg weinig van heb. En ik ben toch behoorlijk los gegaan! Zo kan ik het ene moment heel zuinig doen en het andere moment helemaal uit mijn dak gaan met uitgeven. Eigenlijk vind ik shoppen erg leuk. Normaal gesproken zorg ik dat ik überhaupt niet ga shoppen want dan koop ik niks ;)
En als ik dan toch ga is dit het resultaat:

Een redelijk net pak, jasje en broek.
Nette pantalon
Blouse                                            
Lang vestje                                      
4 topjes lange mouw            
Tank topje
2 treggings

Eigenlijk zou ik nog graag een nieuw paar schoenen kopen, wie weet vind ik nog een gaatje om even een winkel in te lopen. Nou heb ik ineens de smaak te pakken!
Maar goed, het belangrijkste is dat ik mijn reis naar Parijs goed ga voorbereiden. Nog maar 3 dagen te gaan.. Hoe onwerkelijk :) Ik heb al een deel van mijn spullen naar mijn ouders gebracht. Ik ga maar eens een planning maken voor de komende 3 dagen.

1 opmerking: