Onderwerpen

donderdag 9 februari 2012

Aangekomen in Parijs

Zo, nu heb ik even rustig de tijd om een berichtje te schrijven voor mijn blog :)
Dinsdag om 1 uur aangekomen in Parijs met de auto en een nachtje bij een kennis geslapen. Vervolgens bleek dat er geen kamer beschikbaar was in Parijs :-| Nou lekker dan! Gister dus de hele dag naar een hostel gezocht waar ik de komende 12 dagen kon verblijven. Gelukkig kreeg ik vrij van werk om alles te regelen. Vanaf 20 februari kan ik wel die beloofde kamer in. En daar betaal je dan 4450 euro voor!!
Nu zit ik dus in het St Christoffers Inn in het noorden van Parijs. Waar ik max 3 weken mag verblijven terwijl de andere hostels die ik heb gesproken een maximum van 8 a 10 dagen hebben.
Ik mag het nu dus ook allemaal zelf betalen en het bemiddelings bureau helpt niet meer. Eigenlijk zou ik toch stampij moeten gaan maken?! Maar ik weet niet hoe :S

Voor het hostel betaalde ik 240 euro voor 7 dagen, met ontbijt, locker en gratis wifi. Dan zit ik in een 6 persoons kamer met eigen badkamer. (stuk beter dan die gezamenlijke douchehokken)

Hou jullie op de hoogte!

3 opmerkingen:

 1. Oh wat balen zeg! Heel sneu geld. Maar fijn dat je wat hebt gevonden. Hoe bevalt Parijs tot nu toe?
  Veel plezier daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad erg balen! Heb je geen mailadres oid waar je een klacht naartoe kunt sturen bij die bemiddelingsmaatschappij? Misschien is dat nu lastig omdat je er nog een tijd zit, maar dan zou je het daarna nog kunnen doen. Helemaal als je van hen nog zwart op wit hebt dat ze je een kamer beloofden. Niet geschoten is altijd mis...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ....... ik weet ook niet hoe je moet mopperen in het Frans.
  Dondeju klinkt wel Frans :)
  Vervelend, wat heb je dan nog aan zo'n bemiddelingsbureau en ze willen maar al te graag vangen.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen