Onderwerpen

donderdag 2 februari 2012

Creditcard

Een klasgenootje zit momenteel al in Parijs en werkt bij hetzelfde bedrijf en verblijft in  hetzelfde gebouw. Een unieke kans om alvast wat informatie in te winnen, en dat heb ik dan ook gedaan.
Wat blijkt? Het eerste advies wat hij had was dat ik een creditcard moest aanvragen. Hij heeft 3 weken zonder internet gezeten omdat hij geen creditcard had. Je kan alleen internet krijgen in de woning als je een creditcard hebt. hmm.. Ik ben nou eenmaal geen fan van een creditcard maar heb hem inmiddels wel aangevraagd.
Internet is toch wel een van mijn primaire levensbehoeftes geworden. Ik zit toch elke dag behoorlijk wat tijd op het net.
Alleen duurt de aanvraag van een creditcard 2 weken, en dan ben ik al vertrokken! Iemand zal de kaart dus naar Parijs moeten sturen. Niet echt handig maar het kan niet anders.
Verder blijkt er geen keukengerei aanwezig te zijn... FIJN! Geen pan, geen pot, geen bord, geen bestek, geen glas etc. Ik kan toch moeilijk mijn hele huishouden meeslepen? Ik heb al zo veel spullen die mee moeten voor 5 maanden, dat is al zwaar genoeg.
Ook moet ik mijn eigen beddengoed en handdoeken meenemen. Hoop maar dat iemand me toch met de auto naar Parijs wil brengen, mijn vader of vriend. In de auto kan ik meer spullen meenemen.

Eerst wachten op goedkeuring van school... Ze maken het me wel moeilijk, zo kan ik de 6e niet beginnen. Hou jullie op de hoogte!

3 opmerkingen:

 1. Vervelend dat het zo op het laatste moment is. Gelukkig kom je er nu achter wat er in het huis mist, je zou er maar al zitten. Kost een hoop geld dan.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He bah wat vervelend gelukkig lijkt Parijs ver maar is het over het algemeen goed te doen, Vriend lief aankijken onder het mom van is toch romantisch eventjes samen in Parijs..
  Heb je al gedacht aan een prepaid creditcard waarschijnlijk voldoet deze ook prima.

  Liefs Bloggie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm nee een prepaid creditcard ken ik niet, ik heb nu al een normale via de Abn aangevraagd dus kan nu niet meer terug :)

   Verwijderen