Onderwerpen

dinsdag 8 mei 2012

10.000!

Ja, we zijn er bijna... de 10.000 pageviews!!

Stiekem vind ik het best leuk dat er mensen zijn die af en toe een bezoekje brengen aan mijn blog.
Ik ben begonnen met bloggen begin januarie 2012 en ondanks dat ik niet zo veel meer blog als in het begin schrijf ik nog steeds met veel plezier berichtjes!
Bijna elke dag lees ik alle nieuwe blogjes van mijn "collega bloggers" op het gebied van consuminderen en besparen. Dit geeft me altijd weer de motivatie en energie om na te denken over de dagelijkse dingen die we doen. Er zijn altijd slimme manieren om te besparen en van elkaar kunnen we veel leren.
Zo hoop ik mijn ervaringen weer door te geven aan mijn lezers en hoop ik dat zij ook bewuster worden van hun consumentengedrag in de huidige maatschappij.

Ik merk dat ik niet zoveel blog over het "studentenleven" omdat dit leven toch wel op zijn eindje loopt inmiddels. Straks als ik echt klaar ben dan wordt het een starters blog en geen studenten blog :)
Dat brengt natuurlijk allemaal nieuwe uitdagingen met zich mee! Die ik graag met jullie wil delen.

Zal in ieder geval nog wat meer blogjes wijden aan het studentenleven zelf, voordat ik vergeten ben hoe het allemaal is begonnen. Anders doe ik de naam "bespaarstudent" geen goed natuurlijk ;)

Voor iedereen die heeft meegeholpen aan de 10.000 pageviews : -->

Bedankt! :)


3 opmerkingen:

  1. Graag gedaan en veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent op dit moment de 10.000 al ruim gepasseerd! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

    BeantwoordenVerwijderen