Onderwerpen

zaterdag 15 augustus 2015

Ik heb een nieuwe woning!

Het is eindelijk zo ver! Ik ga mijn studentenleven permanent achter mij laten. Want... Ik heb een zelfstandige woning kunnen krijgen via de woningbouwvereniging! Bizar genoeg was het mijn aller eerste bezichtiging. Ik was nummer negen van de in totaal 15 kandidaten die waren uitgenodigd. Niet iedereen was op komen dagen. En ja hoor, omdat mijn voorgangers toch verder wilde kijken naar andere woningen bleef ik over. Ik stond te trillen als een rietje. Dit had ik niet zien aankomen!
Het is een super mooie 3 kamer woning met ruim balkon op de 3e etage in Oegstgeest. In totaal zo'n 75m2 leefruimte. (nieuw kostenplaatje volgt nog)

Inmiddels ben ik hard aan het klussen want het was nogal een kale bedoeling. Geen vloer, en een lelijk behangetje.. (bleh). Nee, dit had even een flinke make-over nodig. Een groot deel is inmiddels geverfd en mijn broer zal dit weekend laminaat gaan leggen in de woning.
Ook heb ik nog geen wasmachine, koelkast, gasfornuis.. En wil ik een nieuw (groot) bed, eettafel, gordijnen etc. Dit gaat een flinke aanslag worden op mijn spaarcentjes!

Pffff.. wat komt er veel op je af met zo'n verhuizing. Nu begrijp ik wel waarom dit op nr 1 staat qua stressmoment. Maar ik probeer het stapje voor stapje aan te pakken en dan zal ik op 1 september over moeten naar mijn nieuwe huis. Want als het goed is heb ik een nieuwe bewoner voor mijn kamer gevonden die weer per 1 september in mijn oude kamer gaat.

Hou jullie op de hoogte!


4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd...succes met klussen, en het allerleukst...inrichten!! WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owja, verhuizingen.Afgelopen tijd drie keer geholpen, alledrie op van die tropische dagen. Ik ben blij dat ik nu niet hoef te verhuizen.
  Een eigen appartementje, geniet ervan!

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zeg! Geniet ervan! Ben benieuwd naar je updates... en misschien een fotootje? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig kan je een groter bed en eettafel ook later wel kopen.
  Wasmachine en fornuis zijn meteen wel nodig...zelf heb ik een fornuis met gasoven, erg handig als de stroom weer eens uitvalt.(gebeurt steeds vaker in nederland)

  Veel plezier in je huisje.

  Groet,greet

  BeantwoordenVerwijderen