Onderwerpen

donderdag 1 augustus 2013

Uitzicht op een baan!

Het is inmiddels al augustus en het is een hele tijd geleden dat ik iets van me heb laten horen. Alles stond in het teken van mijn scriptie/school en ik had geen hersencellen meer over om mijn blog over consuminderen bij te houden..
Maar goed nieuws! Mijn scriptie is succesvol afgerond met een mooi cijfer en ik heb uitzicht op een baan bij mijn opdrachtgever! Naar aanleiding van mijn adviesrapport die fungeerde als scriptie is er een vacature gecreƫerd voor de marketing. Het is (helaas) wel een openbare vacature dus zijn er ook andere kandidaten, momenteel zit ik bij de laatste 3! super spannend allemaal. Zeker omdat mijn contract van mijn bijbaan op 31 augustus afloopt en ik dus geen inkomsten meer heb. Na 7 jaar trouwe dienst komt er toch echt een einde aan.
Het zou dan ook geweldig zijn om zo'n ontzettend leuke (ja ik ben echt heel enthousiast) baan te bemachtigen die precies aansluit op het einde van mijn dienstverband en studie.
Naast deze spannende baan ben ik begonnen met mijn allerlaatste schoolopdracht, zodat ik na de vakantie mijn diploma kan ophalen. Het heeft me 2 extra jaar gekost (oeps) maar ik ben er bijna!

Binnenkort kan bespaarstudent zich geen student meer noemen ;) Misschien moet ik mijn blog een nieuwe naam geven. Besparende Starter misschien? Er is veel verandering op komst en ik wil in ieder geval graag het bloggen weer gaan oppakken. Een nieuwe start en een nieuw begin van mijn leven.


7 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Spannend allemaal zeg! Fijn dat je scriptie is goedgekeurd. Ik hoop dat het allemaal (allerlaatste opdracht en baan) gaat lukken.

  Heel veel succes,

  groeten van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijven bloggen hoor, een besparende starter is ook zeer interessant om te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk heb je een streepje voor in de sollicitatie omdat ze je kennen. Succes!
  Besparende starter is een leuk uitgangspunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met het mooie cijfer van je scriptie. Al die inspanning is niet voor niets geweest en nu je bijna geen student meer bent, ligt de hele wereld voor je open.
  Ik hoop dat je opdrachtgever jouw die baan gunt, dat zou helemaal geweldig zijn.

  Blijf bloggen, want ik wil de belevenissen van een besparende starter graag lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en ik hoop dat je de baan krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopen dat je die baan krijgt! Kwa bloggen viel het bij jou nog wel mee. Ik had al meer dan een half jaar niet geblogd. Ik zeg vooral doorgaan:) Bespaarstarter kan idd ook als naam. Ikzelf ben ook nog een starter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je werkt daar zeker wel een jaartje nu :P

  BeantwoordenVerwijderen