Onderwerpen

maandag 27 augustus 2012

Boodschappen week 34

Afgelopen week veel gewerkt, zo'n 35 uur. Ook deze week werk ik weer veel en daardoor heb ik weinig tijd voor andere dingen. Gelukkig betekent dit wel dat ik straks meer salaris krijg :) Iets om naar uit te kijken.

Boodschappen week 34 Waar? Prijs
Fruit smoothie AH  € 2,19
blik gemengd fruit AH  € 1,09
Aardappels* AH  € 1,79
4 kroketten AH  € 1,43
Halfvolle melk AH  € 0,84
Slagroom AH  € 0,65
Half wit brood* AH  € 0,54
Half bruin brood AH  € 1,08
Plakjes kaas* AH  € 1,83
*aanbieding
Totaal    
 € 11,44

Niet echt een boodschappenlijstje om trots op te zijn. Ik was lui en heb maar een keer boodschappen gedaan en dat was op de smoothie na niet onwijs gezond. Daarnaast 2 keer uit eten geweest en bij mijn ouders gegeten. Vandaag voel ik me ook niet zo lekker, snotneus en pijnlijke keel. Hopelijk wordt ik niet ziek.. Snel die 4 kilo perssinaasappels halen bij de C1000 voor 3 euro, dan zit het voorlopig weer goed met de vitamientjes.

Vandaag dus naar de  C1000 en AH voor de aanbiedingen.
2e gratis:
-Avocado
-Bladsla
-Sultana
-knipbrood
-Druiven
-Shoarma

Gaan jullie ook "hamsteren"?

2 opmerkingen:

 1. Hopelijk was de prijs van het bruin brood voor 2 halven? Anders is het prijsverschil met wit brood erg groot ;)

  Als ik je boodschappenlijstje voor komende week vergelijk met de aanschaffen van voorgaande week komt het met de gezonde voeding nog wel goed.

  Ik ben vanavond wezen hamsteren: appelsientje, ariel, sun vaatwaspoeder, druiven en croma vloeibaar: de voorraadkast is weer gevuld want ik was kort ervoor bij hun 'buurman' C.1000 ook al een beetje aan het hamsteren. In de buurstad was een actie dat je bij €25 boodschappen een toegangskaart voor een attractiepark kunt kopen voo €20: goedkoop dagje uit voor de laatdte vakantieweek met de kinderen.

  Groet, WG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas de prijs was voor een halfje.. Pain de bologne.. Inderdaad aan de prijzige kant maar ik vind het brood erg smakelijk. Misschien tijd om wat goedkopere varianten uit te proberen.
   Alvast veel plezier met jullie dagje uit! :)

   Verwijderen