Onderwerpen

dinsdag 31 januari 2012

Bijbaantje aanhouden

Gister geregeld dat ik per 1 maart uit dienst ga vanwege mijn buitenlandse avontuur. Nu wilde ik heel graag weer terug in dienstverband komen zodra ik terugkeer uit Parijs. Gelukkig heb ik toezegging gekregen dat ik per 1 juli weer kan komen werken als vakantiekracht. Super fijn!
Zo hoef ik niet opnieuw een baantje te zoeken en kan ik meteen weer geld gaan verdienen. Aangezien ik mijn diploma niet voor september kan halen is dit wel een fijn vooruitzicht.
Tot 1 maart wordt een deel van mijn vakantiedagen opgemaakt en de rest uitbetaald plus mijn opgebouwde vakantiegeld. "Ka-ching";)
Voor februari krijg ik 15 uur meer uitbetaald, voor maart krijg ik 26,50 uur uitbetaald plus 90 vakantie uren en vakantiegeld voor 10 maanden werken.

Inkomsten
Januari: 600 euro
Geschat-->
Februari: 530
Maart: 550 + 450 +390 (+ 430 euro stagevergoeding) = 1820 euro!!

Toch wel een lekkere meevaller als ik in Parijs verblijf. Wie weet ga ik toch een dagje shoppen daar :)

1 opmerking:

  1. Oh Parijs het is zo een heerlijke stad, ik en mijn lief zijn in december een paar daagjes geweest, even een aanrader, als je met de metro naar de notre dame gaat en daar een klein stukje wandelt zit je in qartier latin heel veel restaurantjes voor een goede prijs en erg gezellig, have fun

    BeantwoordenVerwijderen