Onderwerpen

maandag 13 mei 2013

Gratis uitproberen!

Zo nu en dan kijk ik op op websites die bijhouden waar je gratis producten of geld terug acties kunt vinden. Vorige week zag ik een oproep van Grolsh: gezocht! 5000 vrouwen die hun nieuwste drankje wilde testen, Stender Red Orange. Een dorstlessend bier met 0,5% alcohol met sinaasappelsmaak :)
Helemaal enthousiast heb ik mij opgegeven en een paar dagen later ontving ik al mijn Stender pakket van Trnd.nl !

24 blikjes van 33cl voor mij en mijn vrienden, familie en huisgenoten. Het enige wat ik moet doen is deze mensen een paar vragen stellen en de antwoorden via het internet terug sturen.
En ik moet toegeven dat ik het drankje lekker vind. Normaliter drink ik geen bier omdat ik dat niet lekker vind maar een Wieckse Rose of een Desperados gaat er dan weer wel in. Dit drankje is in de lijn met deze biervariaties maar dan met een heel laag alcohol percentage.

Doen jullie weleens mee met dit soort acties?

4 opmerkingen:

 1. Eenvoudig Gelukkig13 mei 2013 om 09:28

  Toevallig had mijn zusje gisteren hetzelfde pakket bij zich op Moederdag, allemaal aan de Grolsh :-)
  Ik kijk dagelijks op de gratis pagina en vraag alle (proef) monsters aan die voor mij bruikbaar zijn, deze heb ik overgeslagen.
  Veel plezier met uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik was uitgekozen,maar heb nog niets ontvangen, heb er zelf niet zoveel aan ,maar is wel een leuke actie voor mijn dochter en haar vriend ,die houden wel van dit soort drankjes en hebben altijd wel vrienden over de vloer en weinig te besteden, dus hoop dat het pakket nog wel komt , zij testen het dan voor mij uit en in vul de vragen in

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe ook wel eens mee met verschillende testpanels, erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik overgeslagen, ik houd niet van bier drinken. Wel heb ik een hele hoop andere gratis dingen aangevraagd, erg leuk inderdaad als er dan weer iets binnenkomt of je geld van een GTA op je rekening ziet!

  BeantwoordenVerwijderen